Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Adeziv pentru marmura si piatra naturala VKW 126

COD PRODUS: vnc558-3491
85.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse



Adeziv pentru marmura si piatra naturala VKW 126

Ambalaj: sac de 25kg:

Proprietati: Se recomanda folosirea adezivului flexibil VKW 126 pentru lipirea pietrei naturale, placilor de ceramica si caramizii ornamentale.

Se poate aplica pe suprafete de beton, tencuieli var-ciment, beton usor etc.

Prezintă rezistenţă la alunecare, o aderenţă foarte bună pe toate substraturile şi o rezistenţă ridicată împotriva condiţiilor meteorologice (ploaie-val de căldură, îngheţ) şi flexibilitate. Mai mult decât atât, timpul deschis este extins (până la 30 min.), sporind astfel productivitatea.

Într-un recipient curat adăugaţi 8.5-9 l de apă curată şi goliţi treptat conţinutul unui sac de 25 de kg de produs VKW 126, amestecând continuu cu un mixer electric în scopul de a dobândi o masă omogenă.

Se lasă amestecul să se matureze timp de 5 minute şi se amestecă din nou.

Amestecul este gata pentru a fi folosit în următoarele 4 ore. Ulterior pregătirii amestecului, nu adăugaţi mai multă apă pentru a corecta lucrabilitatea materialului. Acest lucru duce la reducerea toleranţei şi la creşterea contracţiei sale.

Aplicaţi adezivul pe suprafaţă şi apoi întindeţi cu o spatulă dinţată specială. În timp de 30 de minute de la stratificarea adezivului, aplicati placile în locaţia respectivă şi aplicati presiuni ferme cu scopul de a asigura un contact complet.

Aplicarea plăcilor pe perete poate fi efectuată începând cu partea de sus, fără riscul de aluncare. Adezivul în exces trebuie curăţat înainte de uscare.

Pe suprafeţe mai mari de 25 de m2 este necesar să se instaleze rosturi de dilatare. În zonele de contact cu podelele, cu pereţii, se recomandă utilizarea de paste silice. În timpul aplicării şi în următoarele 24 de ore, temperatura ambiantă şi a substratului trebuie să fie între +5C şi +35C. Adezivul se curăţă cu apă, în timp ce este încă umed. Când se întăreşte, acesta este eliminat mecanic.

Consumul lui VKW 126 este de aproximativ 2,0 - 4,0 kg/m2. Depinde de tipul plăcii.

VKW 126 conţine ciment, care reacţionează cu apa producând o soluţie alcalină. Din acest motiv protejaţi ochii şi pielea. În caz de contact, spălaţi cu multă apă. În caz de contact cu ochii se va consulta imediat medicul. Citiţi informaţiile de pe etichetă şi fişa tehnică a produsului înainte de utilizare. Folosiţi îmbrăcăminte de protecţie adecvată şi mănuşi.

Produse similare