Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Întrebări Frecvente Despre Granit

CE ESTE GRANITUL?

Granitul este o rocă magmatică cu o structură cristalină vizibilă format în principal din cuarț și feldspat (care sunt mai dure decât oțelul). Acestea conferă granitului culorile mai deschise, cum ar fi albul și rozul. Acest fundal este accentuat de minerale mai întunecate, cum ar fi moscovita, biotita neagră și hornblenda neagră de amfibol, motiv pentru care granitul are un aspect de sare și piper.

Granitul formează cea mai mare parte a scoarței terestre și este printre cele mai dure materiale de construcție cunoscute. În cariere, granitul este tăiat folosind diamant, deoarece aceasta este singura piatră suficient de tare pentru a-l tăia. După ce granitul este extras, tăiat și lustruit, acesta poate fi transformat în blaturi, chiuvete, căzi, piedestale, bănci, fântâni, felinare, lămpi cu ulei, băi de păsări, ghivece de flori, rafturi, inserturi de masă și alte produse.

 

CUM SE FORMEAZĂ GRANITUL?

Granitul se formează sub suprafața pământului prin cristalizarea materialului odată topit în condiții de căldură și presiune extremă. Roca solidă se topește la temperaturi foarte ridicate, iar apa acționează ca un catalizator. În timpul procesului de răcire lentă, cristalele mai mari cresc suficient de mari pentru a fi vizibile.

 

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE GRANIT ȘI MARMURĂ?

Granitul este un material foarte dens făcut adânc în miezul pământului, în timp ce marmura este formată din sedimente calcifere asociate cu fundul mării. Ambele materiale se transformă în piatră peste eoni, dar mineralele din aceste două pietre le fac să reacționeze diferit la condițiile din casă și din exterior.

Granitul are pete mici și granule de diferite culori și are diferite dimensiuni și culori de cristal. De asemenea, granitul se prezintă cu nervuri sau dungi de cristale de diferite culori. 

Marmura este cristalină și este alcătuită din calcit alb. Marmura este alcătuită din mult mai puține elemente decât granitul și este mult mai moale. Marmura este o piatră mai sensibilă, în culori pale, recomandată pentru pardoseli, blaturi baie, glafuri interior și exterior.

 

CÂT DE REZISTENT ESTE GRANITUL LA CĂLDURĂ?

Granitul nu va fi afectat de expunerea la sursele obișnuite de căldură dintr-o gospodărie. Granitul este ușor rezistent la încălzire până la temperaturi de 480 ° F și poate rezista chiar și la temperaturi de până la 1.200 ° F. Pentru a preveni eventualele daune, evită schimbările extreme de temperatură, cum ar fi plasarea a ceva rece pe o zonă a unui blat de granit imediat după ce ai plasat ceva fierbinte pe acea zonă.

 

SE POATE CA GRANITUL SĂ CRAPE?

Nu, dacă îl utilizezi în condiții optime. În schimb, transportarea, instalarea și așezarea necurespunzătoare a granitului ar putea cauza fisuri. Partea bună este că fisurile pot fi reparate foarte simplu folosind niște granit măcinat și un adeziv.

 

GRANITUL ARE AȘCHII?

Doar în cazuri severe de abuz. Dacă apare o așchie, salvează piesele și solicită un profesionist să repare amestecând granitul măcinat cu epoxid.

 

POT EXISTA GROPIȚE PE O SUPRAFAȚĂ DE GRANIT?

Structura cristalină a granitului va avea întotdeauna mici gropițe, care sunt spații între cristale. Nu sunt evidente din cauza lustruirii care se face la suprafață. Aplicarea de etanșant va ajuta la reducerea oricărui aspect de gropi.

 

GRANITUL SE POATE GRAVA?

Gravurile sunt inele sau pete terne cauzate de un lichid acid care vine în contact cu suprafața. Datorită compoziției sale, granitul este în mod natural foarte rezistent la gravare. Dacă este necesar, curățați suprafața de granit și reaplicați sigilant și lustruiți. Lichidele obișnuite care pot provoca gravarea includ agenți de curățare a sticlei, alcool, sucuri și cafea.

Granitul se va toci odată cu vârsta și prin contactul cu acizi, abrazivi sau tampoane de curățare grosiere. În acest caz, refinisează. Testează porozitatea granitului tău punând ceva umed pe el timp de cinci minute și apoi șterge-l. Dacă granitul își schimbă culoarea în acea zonă, atunci aplică etanșant.

 

GRANITUL SE PĂTEAZĂ?

Unele culori pot prezenta semne de umiditate dacă o scurgere nu este curățată imediat. Apa lăsată pe blat de ceva timp poate provoca un fel de pată, dar când apa este ștearsă, va dispărea abia când granitul este complet uscat. 

Lichidele comune care colorează sunt: săpunurile lichide pentru mâini, cafeaua, vinul roșu și uleiul. Dacă oricare dintre aceste substanțe intră în contact cu granitul, șterge lichidul cât mai repede posibil. Pentru petele mai dure, poți face o cataplasmă dintr-o pudră de curățare fină, absorbantă, fără acid, care ar trebui să o îndepărteze.

 

GRANITUL TREBUIE SIGILAT?

De obicei, un tratament cu rășină este aplicat granitului în momentul fabricării. Noi recomandăm să aplici un etanșant de piatră după instalarea granitului și apoi să-i mai aplici acest etanșant periodic. Etanșarea este importantă pentru păstrarea finisajului și pentru a nu altera aspectul granitului.

După ce granitul este sigilat, este ușor de întreținut. Cu toate acestea, granitul se poate păta dacă scurgerile nu sunt curățate imediat. Etanșarea și lustruirea nu sunt dificile și ajută la rezistența și la absorbția lichidelor.

Absorbția granitului și expunerea acestuia la apă va determina cât de des este necesară etanșarea. Noi recomandăm să etanșați granitul cel puțin o dată la câțiva ani, deși unele zone ar putea avea nevoie mai des. Cu cât sunt resigilate mai puțin, cu atât granitul va arăta mai mult cu un aspect îmbătrânit, pe care unii îl preferă.

 

CAUT UN BLAT DE BUCATARIE TERMOREZISTENT. ALEG CUARTUL SAU GRANITUL?

Adesea ales pentru culorile sale instagramabile, cuarțul are o suprafață antibacteriană care permite munca intensă în bucătărie. Dar cuarțul rezistă la temperaturi de maxim 160-180°C (la fel ca lemnul). Granitul rezistă la temperaturi de până la 680°C deși este mai sensibil la pete și zgârieturi.

Suprafața granitului poate fi tratată la fiecare 3-6 luni și astfel își păstrează luciul și frumusețea zeci de ani. Ambele variante reprezintă o investiție pe termen lung, ele rezistând chiar și peste 100 de ani, iar instalarea lor crește valoarea casei tale pe lângă aspectul deosebit pe care îl oferă.

 

Pentru mai multe detalii, ne gasiti la: 

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BACAU: com. Nicolae Balcescu, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 21

Telefon contact: 0724 043 563

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala NEAMȚ: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

 • Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit BUCUREȘTI: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0760 788 351

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala IAȘI - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala SUCEAVA - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BRASOV - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 

 

Intrebari frecvente Marmura - Granit - Piatra naturala

 

⁉️Cat costa transportul? ⁉️

Oferim transport in toate colturile tarii cu un cost mediu de 4lei/km, in functie de fluctuatiile de pe bursa de transporturi si greutatea finala a materialelor. 

Numarul de kilometri se calculeaza de la poarta depozitelor noastre, Bacau sau Neamt, pana la usa clientului.

Peste o greutate toatala de 1.5tone, pretul transportului poate fi negociat. Consilierii nostri de vanzari vor fi atenti sa discutati acest aspect inainte de confirmarea comenzii.

⁉️Ce este Marmura? ⁉️

 

Marmura este o roca metamorfica, compusa, in cea mai mare parte, din calcit – forma cristalina a carbonatului de calciu (CaCO3) si obtinuta prin metamorfoza calcarului.

 

Cele mai obisnuite culori pentru marmura sunt alb, cenusiu, gri, negru si rosu. Exceptie facand o parte din marmura verde, din punct de vedere COMERCIAL , termenul de Marmura poate fi atribuit oricarui calcar compact supus lustruirii, care include cea mai mare parte a amarmurei colorate.

 

In tara noastra, calcarele cristaline sau marmurele se intalnesc in Muntii Fagarasului, in muntii Poiana Rusca si se exploateaza la Ruschita si Alun, in masivul Rodna se intalnesc marmurele albe, la Vascau – Moneasa (inchisa pentru moment), in Muntii Apuseni, marmure policrome.

 

⁉️Ce material recomandati pentru trepte? Marmura, Granit sau Travertin? ⁉️

 

Toate cele 3 variante sunt la fel de potrivite. Marmura daca va plac culorile pale, granitul daca doriti culori vii, travertinul daca doriti sa mergeti pe amenajare clasica, in nuante de bej calde.

 

 

⁉️Oferiti garantie pentru material? ⁉️

 

Materialul este o piatra naturala pentru care va putem oferi certificate de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Nu putem raspunde pentru crapaturile aparute pe parcursul montajului, pentru petele aparute dupa folosirea adezivului sau pentru pierderea luciului in timp.

 

⁉️Oferiti transport in tara? ⁉️

 

Oferim transport contracost in tara. Detaliile despre modalitatile de livrare sunt disponibile la consilierii nostri de vanzari.

 

 

⁉️Pretul afisat include si finisarea? ⁉️

 

Preturile afisate includ finisarea doar in cazul in care se prezinta produsul finit. Exemplu: pretul pentru produsul Glaf Marmura Ruschita are inclus si finisaj (detaliu scris in descrierea produsului);

 

Produsul Marmura Ruschita se refera la materialul brut din care se poate executa un produs finit, deci acesta nu include finisajul.

 

Regula de calcul este simpla pentru produsele finite: materialul se calculeaza la mp, finisarea la ml. Cel mai indicat este sa ne transmiteti dimensiunile d-voastra pentru a va putea face o oferta completa.

 

⁉️Se poate plati si in rate? ⁉️

 

Prin programul CETELEM/TBI/CAR produsele noastre se pot achizitiona si in rate.

 

⁉️Blaturile de marmura/ granit achizitionate de la dvs. au aplicat pe suprafata lustruita vreun tratament? ⁉️

 

 Produsele executate precum glafurile, treptele, blaturile etc, sunt tratate cu un strat de ceara protector pentru evitarea petelor sau a altor agenti externi daunatori.

 

⁉️Care este rolul picuratorului la glafuri? ⁉️

 

 Picuratorul, cunoscut si sub numele de lacrimar, are rolul de a sparge apa cazuta pe glaf, evitand ca aceasta sa se infiltreze in perete.

 

⁉️Oferiti si montaj? Este inclus in pret? ⁉️

 

 Oferim si montaj contra cost. Acesta se calculeaza in functie de lucrare, locatie si volum.

 

⁉️Transportul este gratuit? ⁉️

 

Transportul este contra cost in functie de greutate si de numarul de kilometri intre poarta depozitelor noastre, Bacau si Neamt, si usa clientului.

 

⁉️In cat timp dispare luciul de pe suprafata marmurii/ granitului cu care se placheaza mormantul? ⁉️

 

Nu exista o perioada stabilita.

 

Aceasta depinde in functie de atentia acordata.

 

De exemplu, daca granitul este tratat la fiecare 6 luni cu impermeabilizant si spalat saptamanal cu detergent pe baza de ceara, acesta isi poate pastra luciul si 10-20 de ani. In caz contrat, piatra isi poate pierde luciul si dupa 2-3 ani.

 

⁉️Textul scris pe cruce se sterge in timp? ⁉️

 

Textul se sapa in material si apoi se coloreaza la cerere cu spray special pentru rezistenta la intemperii. Acesta se poate sterge in 3-5 ani dar se poate reface usor prin aplicarea aceluiasi spray. Literele raman gravate in monument.

 

⁉️Care este rolul celor 2 stalpisori inclusi in pretul monumentelor de marmura? ⁉️

 

Cei doi stalpisori de la monument au rol estetic.

⁉️Unde va putem gasi? ⁉️

 

Pentru mai multe detalii, ne gasiti la: 

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BACAU: com. Nicolae Balcescu, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 21

Telefon contact: 0724 043 563

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala NEAMȚ: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

 • Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit BUCUREȘTI: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0760 788 351

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala IAȘI - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala SUCEAVA - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BRASOV - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 

⁉️Ce metode de plata acceptati? Cum putem achita produsele? ⁉️

 

Se pot efectua plati cu Cardul, Cash, CEC sau ordin de plata doar personal la unul din din punctele noastre de lucru.

Pentru comenziile online avem doua metode : plata cu ramburs la curier sau plata cu ordin de plata pe baza de factura proforma (aceasta se transmite pe email sau fax).

 

⁉️Acceptati comenzi pentru blaturi taiate pe dimensiuni la comanda? ⁉️

 

Da, avem o echipa de montatori cu o vasta experienta care pot sa personalizeze orice lucrare si pot sa taie blaturi pentru orice dimensiuni. Toate blaturile noastre sunt personalizate si ne obliga sa folosim materiale de cea mai inalta calitate, utilajele cele mai performante si montatori calificati.

 

⁉️Efectuati blaturi si placi taiate la dimensiuni pe comanda? ⁉️

 

Se efectueaza taierea placilor la ce dimensiune se doreste, iar pentru a evita taierea pe o dimensiune gresita (acestea neputand fi returnate), va stam la dispozitie cu o echipa de montatori ce pot sa masoare si sa execute lucrarea.

 

Pentru mai multe detalii, ne gasiti la: 

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BACAU: com. Nicolae Balcescu, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 21

Telefon contact: 0724 043 563

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala NEAMȚ: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

 • Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit BUCUREȘTI: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0760 788 351

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala IAȘI - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala SUCEAVA - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BRASOV - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 

Intrebari frecvente PLASAREA COMENZILOR

 

 

⁉️Cum pot obtine o estimare de pret? ⁉️

Ne puteti apela si unul din consilierii nostri va va comunica preturile pentru produsele selectionate si de asemenea va va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care aveti nevoie. De asemenea, ne puteti trimite o schita sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.

 

⁉️Cum plasez o comanda? ⁉️

Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".

 

Se poate achita o comanda cu cardul bancar direct pe site printr-un procesator de plati?

Nu! In acest moment singurele optiuni de plata sunt : cash in showroom-ul Vinca, ordin de plata pe baza facturii proforme primite prin email / ramburs la livrare in cazul comenzilor livrare prin firme de curierat rapid. Platile direct pe site-ul www.vinca.ro nu sunt disponibile pana in acest moment.

 

⁉️Ce se intampla daca vreau sa-mi anulez comanda? ⁉️

O puteti anula fara nici o problema, veti primi o rambursare completa in 14 zile. In cazul in care comanda nu a fost expediata veti primi suma integrala inapoi, iar daca comanda a fost deja trimisa, vom retine contravaloarea livrarii.

 

⁉️Cum pot face rost de mostre? ⁉️

Va rugam sa ne contactati pentru a solicita o livrare de mostre gratuite si acestea va vor fi livrate prin serviciul de curierat insotite de câteva informatii generale despre compania noastra.

Pentru mai multe detalii, ne gasiti la: 

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BACAU: com. Nicolae Balcescu, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 21

Telefon contact: 0724 043 563

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala NEAMȚ: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

 • Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit BUCUREȘTI: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0760 788 351

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala IAȘI - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala SUCEAVA - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BRASOV - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 

⁉️Pot vedea piatra inainte de a o cumpara? ⁉️

Da, puteti vedea toata gama produselor noastre la showroom-ul nostru din Bacau, Neamt si Iasi. Toate materialele noastre sunt pe stoc astfel incât sa puteti vedea exact materialele pe care le cumparati. Va rugam sa ne contactati pentru a fixa o intâlnire.

 

⁉️Cand se livreaza marfa, dupa plasarea comenzii? ⁉️

 

Dupa plasarea precomenzii veti fi contactat de unul din consilierii nostri de vanzari, telefonic sau prin e-mail, pentru confirmare. Dupa ce primim confirmarea de la d-voastra, marfa din stoc se livreaza in 48h. Pentru marfa care nu este in stoc in depozitele noastre, veti primi termenele de livrare direct de la consilierul de vanzari care va contacteaza.

 

⁉️Cum se livreaza marfa, dupa plasarea comenzii? ⁉️

 

Comenzile sub 500kg se livreaza prin curier rapid iar comenzile peste 500kg se livreaza cu dubite/tiruri contractate de la partenerii nostri.

 

Toate produsele trimise catre d-voastra se securizeaza pe paleti de lemn sau in cutii de carton cu polistiren sau cutii de lemn.

 

⁉️Vindeti si in strainatate? ⁉️

 

Materialele noastre se pot achizitiona si livra din orice colt al lumii. Dupa plasarea comenzii, consilierii nostri de vanzari se vor ocupa sa gaseasca cele mai bune solutii de livrare in functie de cantitatile comandate.

 

⁉️Nu sunt multumit de materialele primite, Unde putem face reclamatii? ⁉️

 

Daca aveti nemultumiri legate de conformitatea materialelor, termene de livrare sau alte detalii legate de colaborarea noastra va rog sa sunati la colegul nostru Adrian Gheorghe, 0764 608 806 sau sa-i scrieti un e-mail pe adrian@vinca.ro.

 

⁉️Unde pot face o plangere legata de drepturile de autor? ⁉️

 

Adresa de e-mail la care oricine poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este contact@vinca.ro

 

⁉️De ce o parte din pozele de pe site nu corespund cu produsul final? ⁉️

 

Produsele care se executa pe comanda nu au poza exacta pe site pentru ca nu sunt pe stoc. Pe stoc avem materialul brut (cel din poza) pe care il taiem la cererea clientului la dimensiunile propuse de noi sau de client. Pentru o comunicare eficienta, va rog sa ne cereti mostre sau poze suplimentare pe whatsapp.

 

⁉️Cum se intretine blatul/treapta/placajul/lavoarul pe care intentionez sa-l achizitionez? ⁉️

 

Gama completa de tratamente o gasiti aici.

 

Curatarea materialului se face cu un detergent neutru (Deter Lavo) in cazul materialelor lucioase sau cu un detergent pe baza de acid (Dopo Posa) in cazul materialelor fiamate.

 

Impermeabilizarea se face cu Brill 01 (materiale fiamate) sau cu N Hoil (materiale lucioase).

 

⁉️Cum se face livrarea? ⁉️

 

Dupa confirmarea precomenzii de pe site de catre un consilier de vanzari, detaliile livrarii se discuta personalizat.

 

Optiunea 1: Livrare direct la domiciliul clientului. Oferta se personalizeaza in functie de comanda;

 

Optiunea 2: Ridicarea comenzii de unul din depozitele Vinca: Iasi, Bacau, Neamt.

 

Cum pot primi mostre pentru acest material?

 

Poti incarca acest formular sau ne poti contacta pe contact@vinca.ro sau 0724 017 620.

 

⁉️Cand aveti promotii? ⁉️

 

Pe tot parcursul anului gasiti promotii pe site aici.

 

⁉️Pot comanda si alte dimensiuni fata de cele de pe site? ⁉️

 

Putem taia blaturi/glafuri/trepte la dimensiunile dorite. Pentru o oferta personalizata completati acest formular, scrieti-ne pe contact@vinca.ro sau la telefon 0764 608 803.

Ne gasiti si pe whatsapp la 0764 608 803 sau pe Facebook Messenger.

 

⁉️Cum sa economisesti 1200 lei la cumpararea blatului de bucatarie ⁉️

Cu ajutorul a 6 pași:

1. Măsurătorile. Șablonul

Îți faci singur măsurătorile și ne trimiți schița. Respectând câțiva pași ca suport pentru luarea măsurătorile corecte poți evita să:

 • aștepți echipa de montatori (3-5zile)
 • achiți taxe de deplasare (300lei)

2. Decupaje chiuvetă/plită

Decupajele cu care lucrăm noi de obicei sunt: decupaj rotund, decupaj rotund cu finisare, decupaj dreptunghic, decupaj dreptunghic cu finisare, decupaj cadă, decupaj robinet.

După ce ai ales tipul de decupaj, ne întoarcem la ruletă și creion și.. Exact! Măsurăm din nou.

3. Alegerea materialului

Deși toate materialele din piatră naturală sunt frumoase și rezistente, marmura se pătează mult mai ușor decât granitul. Cuarțul poate înlocui cu succes

marmura, având aceeași eleganță și finețe. Dacă preferi un material mai puțin pretențios, îți recomandăm granitul.

4. Alegerea finisării

A venit timpul să alegi tipul de finisare dorit pentru a putea finaliza comanda. Poți alege o finisare simplă (Bizot, Semibaston etc) sau o finisare dublă pentru a face materialul să fie mai gros (sau pentru o mai bună încadrare în mobilă).

5. Montajul

Acesta e momentul în care decizi câți bani vrei să economisești. Dacă ți-ai făcut măsurătorile singur și vrei și montajul să îl faci la fel, singurul detaliu de lămurit rămâne transportul. Dacă decizi că îl poți transporta și duce până la destinație, deja ai economisit între 500 și 1000 lei.

6. Întreținerea

Blatul trebuie tratat la o anumită perioada de timp, în funcție de materialul ales. Marmura necesită o îngrijire mai riguroasă față de granit, spre exemplu. Oricum ar fi, în momentul în care cumperi blat de bucătărie de la Vinca, primești tratament pentru 10 utilizări gratuit.

 

Pentru mai multe detalii, ne gasiti la: 

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BACAU: com. Nicolae Balcescu, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 21

Telefon contact: 0724 043 563

 • Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala NEAMȚ: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

 • Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit BUCUREȘTI: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0760 788 351

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala IAȘI - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala SUCEAVA - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459

 • Vinca Marmura Granit Piatra Naturala BRASOV - prin parteneri

Telefon contact: 0769 608 459