Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

În amenajarea unui restaurant, aspectul este la fel de important ca și calitatea lucrării. De aceea, trebuie găsită varianta optimă de îmbinare a esteticii cu aspectele legate de rezistență și durabilitate.

Ne face plăcere să vă prezentăm proiectele la care Vinca a pus umărul de-a lungul timpului, câștigând aprecierea și încrederea celor ce ne-au trecut pragul. De această dată, dorim să vă prezentăm fructuoasa colaborare cu Restaurantul Noir din Piatra Neamț, pentru care Vinca a furnizat plăci din granit în diferite nuanțe.

Clientul nostru este mulțumit de alegerea făcută în care a ales: 

  • granit negru pentru pardoseala restaurantului, o parte din el lustruit, iar cealaltă parte fiamat; îmbinarea celor două tipuri de finisaje creează un efect estetic deosebit, ce conferă spațiului un aspect inedit. 
  • granit aur desert fiamat pentru treptele exterioare, o nuanță caldă, elegantă, ce conferă o notă rafinată intrării în restaurant.

Credem că se poate vedea cu ochiul liber de ce atât noi, cât și clientul nostru suntem mândri de acest rezultat.
Vezi mai multe imagini aici.

Ce este granitul?
Granitul este denumirea atribuită unui grup de roci care își are originea în magma pământului. Pe măsură ce acest material lichid fierbinte iese la suprafață și se răcește, formează o structură cristalină, granulată care poartă numele de Granit. Compozitia granitului cuprinde materiale dure- feldspati, cuartite - care determină duritatea de ansamblu a rocii.

De ce granit lustruit?
Granitul lustruit este ideal pentru zonele intens luminate! Granitul lustruit, lucios reflectă lumina și atrage atenția instant. Unul dintre motivele pentru care acest finisaj este atat de popular este pentru ca conferă eleganță spațiului. De asemenea, un finisaj puternic lustruit poate respinge petele.

De ce granit fiamat?
Granitul fiamat este obținut prin tratarea suprafeței cu flacără. Aceasta produce topirea suprafeței și distrugerea unora dintre cristale lăsând o suprafață cu o textură antiderapantă, ideală pentru trepte exterioare. Astfel, se va evita alunecarea pe timp de ploaie și formarea unui strat de gheață la suprafață în sezonul rece. 
Granitul antiderapant este ideal pentru exterior – pavaje, trepte exterioare, dar și pentru pardoseli interioare așa cum a ales restaurantul Noir.
Fie ploaie, ninsoare sau vânt, treptele din granit fiamat rezistă!

Considerăm că Restaurantul Noir au făcut o alegere foarte inspirată când au ales să utilizeze pentru treptele exterioare - granit aur desert fiamat.
Nuanțele regulate și expresive ale granitului aur desert sunt ocru și maro pentru a crea peisaje evocatoare demne de cele mai vechi legende. În ansamblu, această combinație creează o suprafață foarte atrăgătoare care pare să cuprindă farmecul, seninătatea și misterul deșerturilor orientale, cu încărcătura lui prețioasă. Este alegerea perfectă pentru a scoate în evidență un stil elegant demn de un restaurant luxos ce pune preț pe calitate și pe bunăstarea clienților săi.

La VINCA, treptele vor fi executate personalizat pentru fiecare client, având în vedere dimensiunile, finisarea, precum și decupajul dorit de acesta.

Mulți cred că granitul e disponibil doar în nuanțe de gri și bej, însă la VINCA ai o mare diversitate de culori de unde să alegi: alb cu granulații negre, verde-marin, albastru-perlă, nuanțe roșiatice (roz-piersică, grena), negru-galaxy și altele. Vezi colecția noastră aici.

Ce-ar fi să investești într-un blat de care să te bucuri o viață și să nu mai treci prin stresul renovării niciodată? 
Granitul nu se demodează niciodată, deoarece este un material 100% natural. 
Blatul din granit rezistă peste 100 de ani, astfel ca te poți bucura de el toată viața.

Vrei să afli mai multe despre cum se întreține granitul sau care material este cel mai potrivit pentru trepte? Îți recomandăm cu drag acest articol.

Te interesează și alte produse din piatră naturală la cele mai bune prețuri? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, cadouri piatră naturală, detergenți, mobilier și multe altele.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.