Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturală este unul dintre cele mai folosite materiale de construcții din istorie. 

Pe lângă rezistența extrem de ridicată a structurii sale, piatra naturală oferă și un aspect estetic deosebit, ce înnobilează orice construcție.

Ne face plăcere să vă prezentăm proiectele la care Vinca a pus umărul de-a lungul timpului, câștigând aprecierea și încrederea celor ce ne-au trecut pragul. De această dată, dorim să vă prezentăm alegerea unui client de a-și îmbrăca întreaga casă cu piatră naturală gneiss aurie

Clientul nostru este mulțumit de alegerea făcută în care a ales: 

  • Piatră naturală Gneiss aurie poligonala și 5LL pentru placări verticale

  • Trepte din Granit Prada Gold

  • Contratrepte din marmura travin

Credem că se poate vedea cu ochiul liber de ce atât noi, cât și clientul nostru suntem mândri de acest rezultat.

Vezi mai multe imagini aici.

În alegerea materialului potrivit, rezistența și aspectul sunt printre principalii factori de care trebuie să ții cont. Pereții externi ai casei sunt un element expus factorilor de mediu, dar și acțiunilor mecanice și nu poate fi protejat împotriva acestora, așa cum este posibil în cazul lucrărilor de interior.

Piatra naturală este de departe alegerea cea mai inspirată pentru îmbrăcarea casei. Rezistența, diversitatea formelor și a culorilor, eleganța, integrarea ușoară în stilul arhitectural sunt motivele pentru care îți recomandăm cu încredere piatra naturală. 

Se poate observa nuanța plăcută, caldă a plăcilor, dar și aspectul natural ce dă naștere unui design armonios, plăcut ochiului.

Folosită în stare brută sau prelucrată prin fasonare ori cioplire (manuală sau mecanică), piatra naturală este detaliul care face diferența dintre un spațiu obișnuit, monoton, și unul plin de distincție și originalitate, în care amprenta personală este evidentă.

Chiar dacă pare un material pretențios, ea se montează cu ușurință, adaptându-se cerințelor proiectului. 

De asemeni, piatra naturală decorativă poate fi folosită și pentru amenajarea pereților din interior adaptându-se cu ușurință oricărui stil arhitectural, împletind influențele moderne cu cele rustice în elemente decorative pline de originalitate. Mai multe detalii, poți găsi aici.

Piatra naturală este perfectă pentru amenajarea pensiunilor, motelurilor sau restaurantelor situate în zone de pădure, munte, dar și pentru case și clădiri în stil tradițional, rustic.

 Cel mai mare avantaj este că pereții din piatră naturală rezistă zeci de ani fără nicio reparație!

Cum întreținem piatra naturală pentru a rezista mult în timp?

Durabilitatea şi naturaleţea pietrei naturale necesită o minimă întreţinere, pentru a se păstra întocmai pe parcursul timpului. 

De aceea, încă de la început, se recomandă impermeabilizarea suprafeţelor din piatră naturală, pentru ca acestea să fie protejate de pete sau alte deteriorări. Desigur, impermeabilizarea se va efectua după curăţarea pietrei o dată ce a fost montată, înlăturând orice urmă de murdărie apărută în cursul acestui procedeu.

Mai multe detalii despre acest subiect, găsești aici.

De ce vindem Piatra Naturală la rând și nu mp?

Este dificil de cuantificat piatra naturală într-o unitate de măsură, astfel că ne ajutăm de alte instrumente cu măsuri prestabilite, universal valabile, folosite în toate carierele de piatră din lume. Astfel, piatra naturală este așezată pe paleți de lemn de 120*80cm sau 100*100cm, dimensiuni care totalizeaza 0,96mp și reprezintă un rând de piatră.

Mai multe detalii poți găsi aici.

Puteți vizualiza aici www.vinca.ro/piatra-naturala  toate modelele de piatră disponibile în stocurile din depozitele din jud. Bacău și Neamț. 

Te interesează și alte produse din piatră naturală la cele mai bune prețuri? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă grădină, cadouri piatră naturală, detergenți, mobilier și multe altele.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.